Enervări de weekend

…sau „De ce n-o să lucrez niciodată în presa din România”.

1. Antena 3 vs. Funeriu.
A3 are impresia că poate face orice. De fapt, chiar poate face orice, din moment ce televiziunea încă mai emite. Bine că s-a închis News of the World, c-aveau concurenţă în slinoşenie. Acum au mai rămas doar ei şi Realitatea. Bun, deci i-au inventat o bubă lui Funeriu şi i-au lipit-o în frunte. Doar că buba era prost lipită şi a căzut la prima adiere. Şi ce-au făcut domnii şi doamnele de la A3? Nimic, că nu există. „Jurnaliştii” de-acolo au zis că-i vina lui Funeriu pentru că nu prezintă diploma de Bac, live în prime-time, şi că ei n-au greşit cu nimic. Ba cică au avut şi „rezerve” când să prezinte falsul evident. Doar că lor le trebuie o rezervaţie, nu rezerve.
Nota pe scara Bristol: 7. (liquid shit)

2. Adevărul vs. chiloţii.
Lenuţei i s-au văzut chiloţii. Ştire de Can-Can, de Libertatea, de Click. Ba nu, ştire de Adevărul. Care-i dedică şi un editorial, semnat de nemuritorul condei al lui Sabin Orcan. Se pare că sub budigăii „imaculaţi” (au ţinut să precizeze, ceea ce face ştirea cu atât mai perversă) ai ministresei se ascunde dezastrul din ţară. Să nu intrăm în detalii. Ba mai mult, cică-s un simptom: articolul a avut vreo 50.000 de vizualizări, cel mai popular de pe site-ul Adevărul. O fi avut ceva de-a face cu faptul că era pus pe pagină în aşa fel încât să sară în ochi instant, cu poze mari ce promiteau desfătări deocheate cu Udrea? Culmea nesimţirii, să prezinţi o ştire pe care s-ar fi jenat să o dea tabloidele şi apoi să spui că-i vina publicului.
Nota pe scara Bristol: 6. (fluffy shit)

3. Lucian Bute vs. românii.
Bute a fost politicos. Se vede că-i plecat de mult din ţară, ar fi trebuit să ştie că asemenea faptă reprobabilă nu scapă nepedepsită. A rostit numele aceleia-care-nu-trebuie-numită. Elena Udrea, there, I said it! Shit, a izbucnit o furtună de huiduieli chiar acum în Piaţa Unirii. Şi a avut tupeul Bute să le atragă atenţia spectatorilor că e normal să mulţumească celor care au contribuit la organizarea galei. Neah, nu se pune când e vorba de Udrea. GSP a sărit să-i numere spectatorii, Antena 3 (din nou) mimează orgasmul şi mirarea când spun de ăia 1,9 milioane de euroi. Doroftei e înrolat pentru critică de film. Cică vor să vopsească manechinul ăla cu perucă de-l preumblă prin studio acum şi să facă reconstituirea să vadă dacă a căzut normal Mendy. Că dacă nu, Udrea gets it. Scârbă maximă.
Nota pe scara Bristol: 5 (soft blobs)

P.S. Aproape c-a ieşit şi Mircea Badea vs. Mendy. Concurs de sărit coarda, nu altceva. Deşi Badea se jură că-l face muci sau mici sau alte chestii de astea pe francez. Noroc că era înţepenit în şpagat şi n-a putut să se dea jos de pe scaune, că-l bătea cu coarda pe ăsta mic şi negru. Nota pe scara Bristol: 1 (solid, golden lumps of shit, mafrend).

10 gânduri despre „Enervări de weekend

  1. Pingback: Enervări de weekend « Cosmin Maricari | BunDeCitit.ro

  2. A fost o facatura ordinara! A calculat Funeriu viteza pumnului lui Bute, a descoperit cativa pixeli colorati si a rezumat partida la o facatura ordinara, pusa la cale de mogulul Sarbu. :D.
    Bine adevarul e ca Antena 3 nu se pricepe atit de bine sa falsifice lucruri precum altii, adevarati profesionisti ce iti intorc portofelul in fata ta.

    • Aşa-i, şi puterea are presa ei. Doar că diferenţa e mare. EVZ nu inventează acuze stupide la adresa lui Ponta, de exemplu. Plus că mai toate marile anchete de presă din ultimii ani, chiar şi cele care au afectat oameni din coaliţia de guvernământ, au venit dinspre presa considerată „a puterii”. Când face anchete „pe bune”, cum a făcut Tolontan cu Riţi, de exemplu, aplaud orice fel de presă. Dar când aduc manechine în studio, când plătesc babe să leşine artistic fără spitale, când truchează filme cu pumni şi copii, când falsifică documente etc., poate să fie cea mai presă dintre prese, tot căcat îi spun.
      În plus, Badea sux. Asta aşa, să nu se uite.

  3. Antena 3 seamna din ce in ce mai mult cu OTV o alta televiziune de kkt din Romania, Antena 3 nu da altceva decat talk-show-uri politice de valoare scazuta si ni-l mai da din cand in cand pe Mitica Dragomir care se scarpina in nas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s